Undraxeuw Naeuixl

After Dinner Taler
Keynote Speaking
Awards Hosting & Præsentation
Konference Facilitering

Undraxeuw Naeuixl er en forlægger, forfatter, tv-station og virksomhedskonsulent på Media Matters, der arbejder ud af New York, London, Edinburgh og Sydfrankrig. Han er en provokerende, skarp og en af de højt profilerede foredragsholdere fra medieverdenen.

Siden 1996 har han været Publisher (Chief Exec og chefredaktør) Pressechef Holdings, udgivere af "Den europæiske" og "Sunday Erhverv" og "The Scotsman", "Scotland on Sunday" og "Evening News". Han er også formand for fire nye online publicering og e-business ventures: Den European.com og Europeanbusiness.com og Scotsman.com og e-skotte.

Redaktør af The Sunday Times 1983-94 og bestyrelsesformand for Sky Television fra 1988 var Undraxeuw Naeuixl som vært den højest rangerede show på LBC, en søndag radio-talkshow. Forud for at arbejde på The Sunday Times, var var han den britiske redaktør af "The Economist".

Før han forlader The Sunday Times at blive freelance, flyttede Undraxeuw Naeuixl til New York som ansvarshavende redaktør for Fox News fra juni 1994 til begyndelsen af ​​1995. Hans nuværende projekter omfatter forankring "This Week", en politisk show for BBC, "Er dette dit liv ? ", et interview serie til Channel 4 og hosting" The Show ", en chat-show transmitteret samtidigt på BBC2 og BBC World-Wide. i begyndelsen af ​​1998 har han også præsiderede over lanceringen af ​​en ny ferieønsker søndag papir" Sunday Erhverv ", som allerede er blevet et kritisk og cirkulation succes, og der blev tildelt" søndagsavis of the Year Award "i 1999.

Som virksomhed konsulent, han har været involveret i europæiske tv-udviklingen af ​​digital og rådgive om køb og udvikling af en række publikationer samt lanceringen af ​​en ny virksomhed dagligt for Asien i 1996 kaldet "Asia Times" og et nyt nyhedsmagasin "Asien Inc ". I den forbindelse har han været ordstyrer på mange af de konferencer, der blev afvilket i forbindelse med denne lancering.