Mediekundeordstyrer: Lene Johansen

 

Lene Johansen har en stor oplevelse i tv-verdenen i forskellige roller.

I dag arbejder Lene Johansen - moderator - ordstyrer - foredragsholder som konsulent og pædagog i ledelse, kreativitet og innovation. Hun tager også moderatoropgaver på dansk og engelsk.


Hun er journalist, tv-producent, moderator, pædagog og foredragsholder. Lene Johansen har i mange år arbejdet journalistisk med nyheder om tv's rapport og på TV4s nyheder med sociale programmer på TV8 og UR samt på bladet House & Home. Rollerne har været fra reporter til chefredaktør. I dag arbejder hun som konsulent og lærer i ledelse med fokus på kreativitet, idéudvikling og innovationer.

Lene Johansen har lang erfaring i at lede både korte og lange ideer til ekstremt krævende organisationer. Hun deler sine erfaringer og sin egen metode til at møde, Idéraketen, i foredrag og træning over hele landet. Hun er ansat af virksomheder i alle brancher, der ønsker at sikre succes ved hjælp af strategiske ideer.

Lenes emner, hun foredler, er primært ledelse, innovation, kreativitet og workshops med præstationsgaranti.

For mediekunder snakker hun også om innovation i det nye medielandskab, hvor papirmagasin, web, sociale medier og medie medier arbejder sammen om at skabe mere dybdegående journalistik.

Som moderator har årene givet Lene Johansen en god evne til at lytte, stille de rigtige spørgsmål for at presse samtalen frem og afklare det vigtige.

En samling med Lene Johansen giver gruppen en masse energi, fornøjelse og nye indsigter, der kan ændre vores måde at se på, hvad vi gør for evigt. Hun efterlader ingen uberørt.